Retourneren

Iets teveel geshopt bij Kris of bij nader inzien thuis toch niet uw kleur? Geen probleem. Binnen 8 dagen na aankoop kunt u retourneren bij Kris.

 

 

Nieuw & ongedragen.

 

Dat kan zeker terug. Zorg dat u de doos, compleet met labels en toebehoren meeneemt of opstuurt naar de winkel. Als u het op wilt sturen, neem dan eerst even contact op met Kris en vergeet ook niet uw afzendergegevens in het pakket mee te geven.

 

 

Indien gedragen /bevat gebruikssporen

 

Dat is altijd wat lastiger want dan Kris het niet meer als nieuw verkopen. Maar ze is de beroertste niet en wil altijd even kijken wat ze voor u kan betekenen. Bent u niet in de buurt, neem dan eerst even contact op met Kris, of kom gezellig langs in de Winkel van Kris in Huissen.

 

 

 

Versturen

Kris vindt het leuk en vooral gezellig als u langskomt in de winkel, maar Kris begrijpt ook als geen tijd heeft. Daarom is versturen geen probleem. 

 

 

 

Verzending binnen Nederland

 

Dat doet Kris met PostNL. Circa 2x per week brengt Kris haar zendingen naar PostNL om verstuurd te worden. Binnen Nederland kost dit EUR 6.75

 

 

Verzending naar Belgie

 

Naar Belgie versturen is voor Kris geen moeite. Ook hiervoor gaat Kris 2x per week naar PostNL om pakketten te versturen. Het versturen naar Belgie kost EUR 20,-.

 

 

BTW 

 

Alle getoonde prijzen van Kris zijn inclusief 21% BTW.